onsdag 28 november 2012

embarrassing..

Meh!! kom igen nu matte, bara för att jag snodde lunchen för dig idag behöver du ju inte sätta ut mig i skyltfönstret!? Jaja..men men, med min karisma kommer jag jobba ihop för lunchen snabbare än du hinner säga "sitt"..haha!
over and out! 
ps, nästa gång du beställer sallad, skippa oliverna..de var ju sisådär..

tisdag 27 november 2012

what´s up!

..på riktigt, vad är det för väder vi har egentligen!? och varför kallas det för hundväder?? tror människor på riktigt att vi hundar gillar att blöta ner oss?? Nä vet du va, jag trivs bättre i soffan under plädarna.
Over and Out..

who am I..

 Jaha...eeh hej..Nelson var namnet men det förstod ni väl eller hur. Då ska vi se..hur gör man det här nudå...
asså jag har ju sett att matte har hållit på med blogg i massa år.. så jag tänkte att jag måste ju testa också.. för vi pratar ju inte samma språk liksom..och jag skulle tycka det vore woop-woopkul med lite nya polare här på cyberspace..

jag är en Pinscher på sju sköna år..ganska stilig om jag får säga så själv, det får man väl?  bra då säger vi så ;-) Beundrare får gärna skicka fanmail..

 Jag börjar misstänka att matte har något i görningen, ganska stora förändringar på gång..hmm Har ingen aning om vad, men det lär jag väl få snoka upp snart..
och när jag vet mer då lovar jag att ni får veta! vi säger så, nu tassar jag ut i köket och ser om jag kan hitta några matrester.. 
over and out,

Nelson